Intersindical Valenciana critica que la Direcció General de la Funció Pública continue vacant

Intersindical Valenciana s’ha mostrat sorpresa per la decisió del Consell de la Generalitat en la seua reunió de 17 de juliol de no acabar de nomenar la totalitat dels alts càrrecs de l’Administració de la Generalitat. Particularment greu és la no ocupació de la DG de Funció Pública, peça fonamental per al funcionament intern de l’Administració.

17 / 07 / 2015 | Intersindical

A hores d’ara, una vegada cessada l’anterior titular del departament, la DG de Funció Pública està totalment paralitzada: no es poden tramitar ni els nous triennis, ni les comissions de serveis, i molt menys les resolucions de reordenació de serveis i personal per a conformar les noves conselleries.

En especial, s’està pendent de què el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques convoque la Mesa General de les Administracions Públiques abans de finalitzar el mes de juliol, per tal de negociar les mesures que afecten al personal públic en els propers Pressuposts Generals de l’Estat. Aquestes mesures poden suposar un possible augment de les retribucions del personal públic, la recuperació de drets i condicions de treball –com els dies de lliure disposició, la regulació de les vacances o de les baixes mèdiques, etc.-, així com la limitació en les taxes de reposició a efectes d’ofertes públiques d’ocupació.

Intersindical Valenciana considera que la tardança en el nomenament ha de ser explicada públicament, en ares a la transparència de la que fa gala el nou Govern. El Sindicat ha estat respectuós amb els temps marcats pel Govern de Ximo Puig, però divendres passat era la data límit per a què el Consell completara l’organigrama.

Inadvertidament o no, hui el Consell li ha fet un lleig al seu personal, al que li ha de traure la faena dia a dia. Un menysteniment que hauria de ser corregit el més aviat possible.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.