Intersindical Valenciana es reuneix amb Beto Pianelli per analitzar la situació que viu l’Argentina

Pianelli és secretari general del Sindicat Treballadors de Subte i Premetro de Buenos Aires, adscrit a la CTA dels Treballadors

07 / 06 / 2024 | Intersindical

Beto Pianelli, Secretari General del Sindicat Treballadors de Subte i Premetro de Buenos Aires, adscrit a la CTA dels Treballadors, ha visitat la seu de la Intersindical Valenciana per compartir informació sobre la situació que travessa l’Argentina.

En la reunió van participar representants de la secció sindicals del Sindicat Ferroviari-Intersindical Valenciana de l’empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i de la Intersindical Valenciana.

Aquesta trobada va servir, a més de l’intercanvi d’informació sobre la situació del metro de Buenos Aires, de València i d’altres indrets del món i de les polítiques antisocials de Milei, per estretar relacions entre tots dos sindicats i coordinar actuacions conjuntes per als propers mesos.

En eixe aspecte, Intersindical Valenciana va expressar el seu suport actiu a les treballadores i treballadors del Subte i del conjunt del país austral i al moviment sindical argentí.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.