Intersindical Valenciana es reuneix amb el Sindicat Nacional de Treballadors de la Indústria de Cuba

El Sindicat reitera la condemna al bloqueig dels Estats Units i manifesta la solidaritat amb el poble cubà

29 / 07 / 2023 | Intersindical

Paco González, membre del secretariat de la Intersindical Valenciana s’ha entrevistat amb Yaqueline Baños, secretària general del Sindicat Nacional de Treballadors de la Indústria (SNTI), i Armando Álvarez, integrant del seu secretariat nacional. Ha sigut una reunió de treball en què s’ha aprofundit en la relació d’amistat entre les dues organitzacions i s’han compartit les diferents realitats de les treballadores i treballadors de la Indústria dels dos països.

Si al País Valencià la classe treballadora pateix retallades laborals i socials, la situació a Cuba és encara molt pitjor, com a conseqüència del bloqueig dels Estats Units.

Per aquest motiu, González va traslladar als responsables del SNTI la solidaritat de la Intersindical Valenciana amb el poble cubà i la més ferma condemna a l’injustificable i criminal bloqueig estatunidenc.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.