Eleccions sindicals

Intersindical Valenciana guanya les eleccions sindicals al diari Levante-EMV

24 / 06 / 2021 | Intersindical

El Sindicat ha obtingut la majoria absoluta 5 dels 9 delegats i delegades i 56 vots en la primera vegada que es presentava en les eleccions sindicals en aquest mitjà de comunicació. CCOO ha obtingut 42 vots i 4 delegades i delegats.

La candidatura de la Intersindical Valenciana tenia com a lema “per totes, per tots”, formada per 15 persones de tots els departaments, amb un compromís de treball: per la transparència, les consultes a la plantilla, la regulació dels horaris, vacances i lliurances, la negociació immediata d’un nou conveni col·lectiu, la millora de salaris i la recuperació dels triennis, vetlar pel complimenent dels acords de la comissió d’igualtat, la cooperació i el diàleg entre els departaments, el teletreball i la conciliació i la revisió de les categories en funció del treball realitzat. A més, es planteja tindre un diàleg constant i fluid amb l’empresa per a solucionar problemes i abordar les demandes, a fi de defensar els drets de les treballadores i treballadors de l’empresa.

Finalment, Intersindical Valenciana valora molt positivament tant la constitució de la secció sindical al diari Levante-EMV com els resultats electorals obtinguts que refrenden el treball que han estat realitzant les persones que conformen la candidatura presentada.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.