Intersindical Valenciana ha participat acte en record de les vícitmes de la COVID-19

08 / 10 / 2020 | Intersindical

Hui, 8 d’octubre, vespra del 9 d’Octubre, dia de les valencianes i valencians, ha tingut lloc l’acte en record de les persones que han perdut la vida a causa de la COVID-19

L’acte d’homenatge ha tingut lloc a l’Hemisfèric de València, on s’alça un monument de Rosana Antolí que compta amb representació de totes i cadascuna de les comarques valencianes, de les quals s’ha extret un grapat de terra sobre la qual s’alcen els fonaments de l’escultura.

Una ampla representació de la societat valenciana i de les seues institucions ha participant en aquest emotiu homenatge. Intersindical Valenciana, com no podia ser d’altra manera, ha estat present en aquest acte dipositant una ofrean floral en l’escultura.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.