Intersindical Valenciana i Podem es reuneixen per analitzar la situació socio-laboral

Les dues organitzacions s’han reunit per abordar l’actual situació econòmica, social i política

14 / 04 / 2022 | Intersindical

Intersindical Valenciana i Podem han mantingut una reunió de treball per analitzar l’actual context polític, econòmic i social. Ha sigut una trobada cordial en què s’ha evidenciat la bona sintonia que existeix entre les dues organitzacions. Per part de la Intersindical ha participat una delegació del Secretariat Confederal formada per Beatriu Cardona, Manuel García, Manel Àlamo i Pedro Rovira. La secretària general de Podem, Pilar Lima, ha encapçalat la representació de la formació morada. L’han acompanyat Carles Fons (secretari d’Organització), Joan Pérez (responsable de Comunicació) i Ester Sanz (membre del Consell Estatal de Podem).

La inflació desbocada (en especial el preu de la llum, del gas i del combustible), l’habitatge i la qualitat dels serveis públics són algunes de les qüestions que s’han abordat. Les dues organitzacions coincideixen que, en aquesta situació de crisi, s’han potenciar polítiques que beneificien a la majoria i protegisquen als sectors més vulnerables. Durant la reunió també s’ha parlat de la reforma laboral que acaba d’aprovar el govern central. La delegació de la Intersindical Valenciana ha insistit que no era la que esperava la classe treballadora: calia derogar les reformes de Zapatero (2010) i Rajoy (2012). Així mateix, el Sindicat ha exposat la decepció ambla normativa estatal sobre la temporalitat en el sector públic ja que no es garanteix la consolidación del personal interí en frau de llei, tal i com demanava Europa.

D’altra banda, com l’any que ve se celebraran les eleccions autonòmiques, des de la Intersindical Valenciana i Podem s’ha posat èmfasi en la importància que el pròxim govern valencià continue sent progressista: cal frenar l’avanç de la ultradreta. En aquest sentit, les dues formacions s’han compromés a treballar per mobilitzar l’electorat d’esquerres i a elaborar propostes il·lusionants.

 




El comentari no està disponible a l'entrada d'aquest canal.
  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.