Intersindical Valenciana participa en les jornades estatals ‘Sindicalisme hui: problemàtica i perspectiva’

La trobada sindical va ser organitzada per la Coordinadora de Treballadores del Metall a Puerto Real (Cadis)

16 / 10 / 2023 | Intersindical

La Coordinadora de Treballadores i Treballadors del Metall (CTM) i la Confluència Sindical de la Badia de Cadis van organitzar una trobada sindical sota el títol ‘Sindicalisme hui: problemàtica i perspectiva’. Les jornades van tindre lloc el segon cap de setmana d’octubre a Puerto Real (Cadis). Van participar organitzacions de tot l’estat per abordar la situació que viu actualment el sindicalisme de classe.

Dani Portillo i Javier Pérez de l’STM foren els representants de la Intersindical Valenciana. Durant la seua intervenció van exposar les situacions complicades que viuen a la factoria Ford d’Almussafes i a Kamax, empresa tecnològica que elabora components per a la indústria d’automoció. Entre elles, l’actuació dels sindicats majoritaris, sempre al costat de la direcció, i l’obligatorietat de treballar 20 dissabtes a l’any, debades.

En definitiva, es van exposar les diverses problemàtiques que afecten a la classe treballadora i es van plantejar diverses opcions de lluita per revertir la situació.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.