Intersindical Valenciana participarà en la concentració en defensa del futur d’À Punt

La mobilització, organitzada per ACPV, té com a objectiu recordar el desé aniversari del tancament de Radio Televisió Valenciana (RTVV) i denunciar les incerteses que hi ha amb el futur d’À Punt.

17 / 11 / 2023 | Intersindical

D’ací uns pocs dies recordarem el desé aniversari del tancament de Radio Televisió Valenciana (RTVV) per part del govern del PP presidit per Alberto Fabra. Va ser un dia negre, tant per als mitjans de comunicació valencians, com per a la nostra llengua i, sobretot, per als milers de treballadors i treballadores de l’ens i les seues famílies. El Partit Popular, després d’apropiar-se durant anys i anys de la televisió de totes i tots els valencians (malbaratant recursos i manipulant els continguts informatius sense cap ètica periodística) no va tindre escrúpols a l’hora de tancar-la.

Deu anys després, gràcies al govern del Botànic, el poble valencià torna a comptar amb una nova Radio Televisió Pública. Ara bé, com han denunciat els sindicats des del minut zero -entre els quals està la Intersindical Valenciana-, no és el model més adequat. Des de l’inici s’ha fet palés l’infrafinançament de l’ens i a hores d’ara, hi ha moltes incerteses respecte del seu futur.

Per aquest motiu, Acció Cultural ha convocat una concentració el pròxim 28 de novembre a les 19.00, davant del Palau de la Generalitat.

À Punt no es toca!!

Ací pots llegir el manifest de la convocatòria:
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.