Intersindical Valenciana rebutja contundentment l’intent de colp d’estat al Brasil

Milers de seguidors de l’ultradretà Bolsonaro van intentar derrocar el president Lula da Silva

09 / 01 / 2023 | Intersindical

Aquest 8 de gener, milers de seguidors de l’expresident Jair Bolsonaro han assaltat de forma violenta les seus del Congrés, la Presidència i el Tribunal Suprem del Brasil. Volien demanar la intervenció de l’exèrcit per derrocar el govern legítim del president Lula da Silva, que va accedir a la presidència el passat 1 de gener, després de guanyar les eleccions del passat mes d’octubre.

Des de la Intersindical Valenciana rebutgem enèrgicament i condemnem aquests atacs a la democràcia, que, de manera violenta, han volgut menystenir el resultat de les urnes. És indispensable que es reprenga el camí en favor de la pau i l’exercici de la justícia davant d’aquests fets inadmissibles.

Junts contra la por i el feixisme. No podran amb nosaltres.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.