Intersindical Valenciana se suma al dol institucional per les víctimes de la covid-19

El millor homenatge que els podem retre és seguir treballant i lluitant de valent com a poble, colze a colze, perquè aquest drama acabe el més prompte possible

18 / 04 / 2020 | Intersindical

No parlem de xifres, parlem de persones que tenien un passat, un nom i una família i que han vist truncades les seues expectatives vitals de forma sobtada per un maleït virus. Des d’ací el nostre homenatge, el nostre record immutable al temps, perquè no us oblidarem, romandreu a la nostra memòria i a la de tot el poble valència per sempre i a l’aixopluc de les notes del cant dels ocells.

Una melodia que, també, desitgem acompanye les seues famílies en aquestes hores d’angoixa, a les quals també volem fer-los arribar el nostre condol i un alé d’ànim per superar aquests temps d’irrecuperables absències. Absències que deixaran un buit immens a les seues vides. Vides, però, que cal omplir amb el record de les experiències viscudes, de les paraules gravades a la memòria, de les carícies, dels somriures, de les mirades tendres…

Un homenatge a les víctimes de la covid-19 merescut i necessari el de demà, diumenge 19 d’abril, però que el dolor no ens abrume. El millor homenatge que els podem retre és seguir treballant i lluitant de valent com a poble, colze a colze, perquè aquest drama acabe el més prompte possible, perquè les tragèdies personals i familiars formen part del passat i així, amb la serenitat i solemnitat que requereixen les circumstàncies, de veritat, recordar col·lectivament a totes i tots els que ens han deixat en aquesta amarga experiència. Tots plegats i amb coratge, les valencianes i els valencians ho superarem ben prompte.



Comentaris
Jaume Morell
18 / 04 / 2020 - 15:19

Acompanye en el sentiment per la pèrdua de les families d’aquells que s’estimaven i que els han estat arrabassats injustament per un naleït virus. Ara més que mai cal ser solidaris i no sols en el dolor.
Els meus més sentits còndols.



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.