Intersindical Valenciana s’oposa rotundament a la proposta de l’Ajuntament de Castelló de la Plana de traslladar el dilluns de Magdalena al mes de setembre

El Sindicat considera que aquest canvi, improvisat i inacceptable, vulnera les condicions laborals de moltes persones treballadores

28 / 02 / 2021 | Intersindical

Les treballadores i treballadors de Castelló estem deixant-nos la pell dia rere dia en unes condicions molt difícils per tirar endavant la nostra ciutat en plena pandèmia. Vivim els moments més difícils de les últimes dècades i, malgrat això, estem complint al mil·límetre amb la nostra tasca. Tot i els entrebancs que ens imposa la situació d’emergència sanitària, estem fent el possible perquè la nostra gent, les nostres filles i flls i les nostres netes i nets visquen amb la major normalitat possible. Tenim una gran capacitat d’adaptació, com hem demostrat, als requeriments de la situació.

Així doncs, veiem totalment innecessària la modificació de la programació dels dies festius. La improvisació (inacceptable) i precipitació d’aquesta mesura suposarà, sota el nostre punt de vista, una vulneració i empitjorament de les condicions laborals de moltes persones treballadores. A més penalitza d’una forma injustificada el comportament exemplar de la ciutadania, que ha contribuït a la reducció de l’evolució de la pandèmia fins la situació actual. Pensem que cal adoptar mesures, sí, però basades en criteris sanitaris que, a hores d’ara, no s’han exposat de forma clara i explícita.

És per això, que Intersindical Valenciana sol·licita al Ple de l’Ajuntament de Castelló de la Plana que rebutge la proposta d’ajornament de la festivitat local del 8 de març de 2021, pel bé de les seues treballadores i treballadors i, en conseqüència, pel bé de tota la població. De no ser així, Intersindical Valenciana no descarta prendre les mesures necessàries per salvaguardar els drets, la dignitat i la salut laboral del conjunt de la classe treballadora.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.