Drets laborals

Intersindical Valenciana valora positivament el judici de Deliveroo

El Sindicat afirma que ha quedat demostrada la relació laboral dels riders

25 / 02 / 2019 | Intersindical

Hui, dilluns 25 de febre, ha tingut lloc el judici sobre les treballadores i treballadors de Deliveroo en la Ciutat de la Justícia de València. La sessió que s’ha iniciat aquest matí ha acabat a les 18 hores. Ara queda pendent una diligència final i la presentació, per escrit, de les conclusions de totes les parts implicades. Intersindical Valenciana ha representat a 38 repartidores i repartidors de Deliveroo.
Intersindical Valenciana valora positivament el judici en considerar que la tesi de la Inspecció de Treball de València, la Intersindical Valenciana i Riders x Drets de València ha quedat demostrada al llarg de tota la sessió, fins i tot amb les declaracions dels testimonis i pèrits de la defensa. Unes tesis que demostren que els riders són falsos autònoms i que existeix una relació laboral entre aquests i l’empresa.

Com es recordarà, el passat 19 de desembre de 2017 la Inspecció de Treball de València va alçar acta de liquidació a la Tresoreria de la Seguretat Social per un import de 169.814,90 euros, per impagament de quota patronal, a Deliveroo a València, remarcant que els repartidors eren falsos autònoms.

Aquesta va ser la primera acta de liquidació que la Inspecció de Treball va obrir a l’estat espanyol contra aquest tipus d’empresa, afectant a la totalitat de la seua plantilla que en 2017 eren de 95 persones. Deliveroo va recorrer la resolució.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.