Drets laborals

Intersindical Valenciana valora positivament l’augment del SMI a 900 euros

Intersindical Valenciana considera positiu l’acord per situar el Salari Mínim Interprofessional en 900 euros.

12 / 10 / 2018 | Intersindical

Per al Sindicat aquest augment suposa un pas endavant que ha de tindre continuïtat en els propers anys fins arribar als 1200 euros mensuals i per donar compliment a la Carta Social Europea que “totes les treballadores i treballadors tenen dret a una remuneració suficient que els proporcione a ells i a les seus famílies un nivel de vida decorós”.

Per altra part, Intersindical Valenciana també considera que l’augment fins 900 euros supera la previsió del govern de Rajoy, que comptava amb el vist-i-plau dels sindicats CCOO i UGT i de la CEOE, d’arribar a 850 euros en 2020, sempre condicionat a la previsió del PIB.

Per tant, des de la Intersindical Valenciana és positiu l’augment però considera que aquest és un primer pas per homologar-nos als països del nostre entorn.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.