Marxes 22-M

La Marxa de la Dignitat del País Valencià inicia el seu camí cap Madrid

Hui, diumenge 9 de març, dues columnes valencianes, una des d’Elx i altra des de València, han iniciat la marxa cap Madrid.

L'eixida de la marxa, hui a València.
L'eixida de la marxa, hui a València.
09 / 03 / 2014 | Intersindical

Una columna ha eixit des del Pont de les Drassanes del barri de Natzaret de València fins arribar a Torrent (Horta Sud) passant pels carrers de la ciutat de València, Xirivella, Aldaia, Alaquàs i Torrent. A Alaquàs, la Marxa ha passat pel Col·legi Cremona que lluita per la seua continuïtat davant de les pretensions de la Conselleria per tancar-lo.

A Elx (Baix Vinalopó) han confluit dues columnes, una provinent de Santa Pola i l’altra d’Albatera. Demà, dilluns 10 de març, les persones d’Elx i d’Alacant confluiran a Asp (Vinalopó Mitjà).

Les diferents columnes d’arreu dels territoris arribaran a Madrid el proper dissabte 22 de març. Una multitudinària manifestació omplirà els carrers de Madrid per dit alt i clar que se’n vagen els governs de la troica que afavoreixen els poderosos en contra del 99% de la població. Milers de persones acudiran a Madrid en les columnes caminant o en autobusos que s’estan organitzant.

Les reivindicacions acordades per centenars d’entitats i plataformes socials, sindicats, partits polítics, etc. són: no al pagament del deute; cap retallada més; fora els governs de la troica; pa, treball i sostre per a totes i tots. Quatre reivindicacions que han unit a organitzacions de diverses ideologies i trajectòries davant de la situació d’emergència social que vivim per les polítiques que estan aplicant els governs espanyol i autonòmics.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.