Marxes 22-M

La Xarxa europea dels sindicats alternatius i de base dóna suport al 22-M

Els sindicats presents en la Trobada de Berlín, que té lloc entre el 14 i el 16 març, han emés un comunicat de suport a les Marxes de la dignitat.

16 / 03 / 2014 | Intersindical

Contra l’atur i la precarietat, imposem un altre repartiment de les riqueses! Donem suport i participarem a les Marxes de la Dignitat organitzades a l’Estat espanyol al març.
Al març del 2014, les Marxes de la Dignitat recorreran Espanya finalitzant el 22 de març a Madrid.

Els governs han donat els nostres diners als banquers, i ens demanen tornar-los com a "deute públic"

Els i les participants en aquestes Marxes afirmem públicament que no és moment per a lamentar-se, ni per baixar els braços sinó que tot el contrari, és un moment de lluita!
El govern de l’Estat espanyol ataca durament, des de fa mesos, els treballadors i les treballadores i qüestiona cadascuún dels seus drets. Una part cada vegada més important de la població ha de enfrontar la pobresa més extrema; en les empreses, la precarietat s’ha convertit en la regla; s’estan destruïnt tots els serveis públics útils a la població.
La causa no és la falta de diners, sinó el seu repartiment, el seu ús. Els governs van donar sumes colossals als banquers: centenars de milions serveixen per a expulsar la gent de sa casa, per a abocar-los en la desocupació, perquè la patronal augmente encara més els seus beneficis.

Les nostres organitzacions sindicals es reconeixen en les consignes de les Marxes de la Dignitat:

  • No pagarem, el deute no és la nostra!
  • Una feina socialment útil per a tothom.
  • Totes i tots tenim el dret de viure amb dignitat.
  • Hem de mantenir i desenvolupar els serveis públics.

Per això, donem suport a les Marxes que recorreran Espanya al març i ens comprometem a

  • Donar a conèixer aquesta iniciativa a cada un dels nostres països.
  • Cridar als sindicats, els moviments d’aturats i aturades, a donar suport a les Marxes de la Dignitat.

Delegacions de les organitzacions de la Xarxa europea dels sindicats alternatius i de base estaran presents en les Marxes a Madrid el 22 de març.

Així mateix, el sindicat francés Solidaires ha anunciat la seua presència en Madrid el 22 de març.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.