Marxes 22-M

Les marxes auguren centenars de milers de persones a Madrid el 22M

En roda de premsa convocada a l'Ateneu de Madrid, les Marxes de la Dignitat que avancen cap a Madrid auguren demà "una massiva marea ciutadana que omplirà de dignitat la capital".
L'OSCE vigilarà el compliment dels drets de reunió i manifestació demà a Madrid.
Roda de premsa aquest matí, amb persones i col·lectius organitzadors del 22M.
Roda de premsa aquest matí, amb persones i col·lectius organitzadors del 22M.
21 / 03 / 2014 | Intersindical

Les diferents columnes que avancen cap a Madrid han presentat aquest matí a l’Ateneu de Madrid l’agenda de mobilitzacions convocades per la Marxa de la Dignitat. Diego Cañamero de la Columna Andalusia, Sonia Resina de la Columna Catalunya i José Luis Martínez, de l’organització d’acollida de Madrid, recolzats per representants dels col·lectius, entre els quals està Intersindical Valenciana, han anunciat la gran manifestació del 22 de març, així com les dues manifestacions previstes per el 24 de març.

Els portaveus han fet una crida al poble de Madrid perquè done suport massivament al carrer a la manifestació i mostre la rebel·lia enfront de les polítiques de sofriment contra la majoria social que practiquen els governs de la Troica.

Diego Cañamero ha declarat que “aquesta mobilització persegueix inundar de dignitat els carrers de Madrid per fer una revolució democràtica i pacífica contra un Govern que ha enganyat al poble i que ha perdut tota legitimitat moral”. Per la seva banda, Sonia Resina ha informat que prop de 900 autobusos arribaran a la capital demà procedents dels diferents territoris, així com quatre trens, “de manera que preveiem que demà s’uniran a les persones caminants de les diferents columnes unes 60.000 persones que arribaran amb autobús i tren, als quals se sumaran els centenars de milers de persones de la Comunitat de Madrid que sortiran al carrer”.

Concretament, la manifestació de demà partirà d’Atocha a les cinc de la vesprada i es dirigirà cap a Colom pel Passeig de la Castellana. En Colom hi ha previst realitzar un acte cap a les set de la vesprada amb intervencions de les diferents columnes i la lectura del manifest per part de l’actor Willi Toledo i la periodista Olga Rodríguez.

Dilluns 24 es realitzarà una manifestació “Rodeja el Capital” que partirà a les 11.30 h . del C / Antoni Maura i circularà pels carrers adjacents a la Borsa de Madrid. A la vesprada, a les 19.00h., partirà una altra manifestació amb el lema “No paguem la vostra crisi” que recorrerà diferents ministeris per protestar contra les retallades. La manifestació sortirà del Ministeri d’Economia (Passeig de la Castellana, 162).

L’OSCE vigilarà el compliment dels drets de reunió i manifestació demà a Madrid

 

L’Oficina per a les Institucions Democràtiques i Drets Humans de l’Organització per a la Seguretat i la Cooperació a Europa (OSCE ODIHR) estarà present demà per observar el compliment dels drets de reunió i manifestació en els actes convocats, tots ells comunicats legalment, per la Marxa de la Dignitat.

OSCE ODIHR es dedica, dins de les seues principals activitats, al monitoratge dels drets humans en els països membres de l’OSCE, incloent el dret de reunió.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.