Marxes 22-M

Les Marxes de la Dignitat tornen als carrers el 28 de maig

Per la confluència de totes les persones, totes les lluites, totes les organitzacions.

18 / 05 / 2016 | Intersindical

El proper dissabte 28 de maig tindran lloc manifestacions unitàries a Alacant, Castelló i València. Aquesta convocatòria s’emmarca en la mobilització estatal descentralitzada impulsada per les Marxes de la Dignitat que compta amb el suport de nombroses organitzacions i plataformes socials i sindicals.

El 28M es reivindica pa, treball, sostre, dignitat, no al pagament del deute, no al TTIP, acabar amb les polítiques d’austeritat i retallades… Des de les Marxes de la Dignitat es considera que cal una organització i una mobilització permanent als centres de treball, als barris i als carrers per aconseguir un canvi real en les polítiques socials, laborals i econòmiques.

Intersindical Valenciana, que és una de les organitzacions que formen part de les Marxes de la Dignitat, fa una crida a la seua militància i afiliació i al conjunt de les organitzacions, xarxes, plataformes socials, sindicals i polítiques a participar activament en aquesta mobilització. El Sindicat defensa la confluència de totes les lluites i tots els moviments per aconseguir les reivindicacions plantejades.

Manifestacions

Alacant. 19 hores. Renfe.
Castelló. 10:30 hores. Plaça de la Panderola. 12 hores. Plaça Major.
València, 18 hores. Plaça de Sant Agustí.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.