Les persones treballadores de les empreses del polígon El Rincón exigeixen solucions immediates a l’accés al polígon

Intersindical Valenciana ha presentat prop de 1000 signatures en el registre públic de l’Ajuntament de Bunyol

22 / 03 / 2023 | Intersindical

Membres d’Intersindical Valenciana, representants de les persones treballadores de les empreses del polígon El Rincón, han lliurat en el registre públic de l’Ajuntament de Bunyol quasi mil signatures per reclamar millores urgents en els accesos al polígon industrial. El Sindicat sol·licita una reunió amb l’alcaldessa, els portaveus dels grups polítics municipals, les administracions de les empreses Elaborados Cárnicos Medina, Platos Tradicionales i Faerch, i la representació legal de les persones treballadores d’empreses per a tractar sobre el pla de prevenció de riscos laborals que ha d’implementar-se en el polígon industrial El Rincón. Així mateix es demana una actuació immediata per part de l’ajuntament a reparar l’actual accés que està plagat de clots, sense il·luminació i sense senyals horitzontals que dividisca els dos carrils, com tampoc té vorera per al pas de vianants.

Des d’Intersindical s’espera que tant l’alcaldessa com els portaveus dels grups municipals accedisquen a la petició realitzada en el dia de hui.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.