MANIFESTACIÓ 20 DE JULIOL

Manifestació unitària per al dijous 20 de juliol a les 19:00 hores. El lloc d’eixida serà la Plaça de l’Ajuntament de València fins a la Plaça de la Mare de Déu.

06 / 07 / 2023 | Intersindical

Dos-centes persones (representant un centenar d’entitats, col·lectius i organitzacions dels moviments socials del País Valencià) ens hem acudit hui a la crida de la Coordinadora Feminista de València, que ha convocat una assemblea per impulsar una manifestació unitària per al dijous 20 de juliol a les 19:00 hores. El lloc d’eixida serà la Plaça de l’Ajuntament de València fins a la Plaça de la Mare de Déu.

Eixirem als carrers per a reivindicar el vot a opcions progressistes per al 23J, un vot necessari per a frenar l’extrema dreta i els partits conservadors que tenen com a programa electoral eliminar molts dels drets socials que ens han costat molt d’aconseguir. No volem dirigir el vot a cap partit en concret, sinò movilitzar políticament a les ciutadanes i ciutadans perquè vagen a votar en les properes eleccions estatals front a la por i el retrocés que representa el neoliberalisme i el feixisme.

Aquesta manifestació, que d’acord amb l’exit de la convocatòria de l’assemblea de hui, es preveu multitudinària pretén donar protagonisme conjunt a totes les reivindicacions, amb els drets humans com a fil conductor i deixant les nostres diferències a banda. Així ho han reiterat totes les persones que hi han intervingut: anirem totes a una. Aquest és un factor crucial en la força de la futura manifestació, que arreplegarà multitud de col·lectius diversos però que lluitem per un mateix fi: avançar en els nostres drets i no retrocedir ni un pas enrere.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.