Marxes 22-M

Marxem cap a Madrid

Intersindical Valenciana convoca la seua afiliació a participar en la Marxa de la dignitat i en la Manifestació del 22-M a Madrid.

Eixida de la Marxa, diumenge passat a València
Eixida de la Marxa, diumenge passat a València
12 / 03 / 2014 | Intersindical

La Marxa de la Dignitat ha iniciat el seu camí cap Madrid. Dues columnes han eixit des del País Valencià: una de les comarques del Sud i altra de València i Castelló. Aquestes dues columnes confluiran a Tarancon el proper 18 de març per fer el camí conjuntament. El dia 21 de març es passarà la nit a Rivas – Vaciamadrid i el 22 de març s’anirà fins Vallecas i Madrid (Atocha).

No al pagament del deute; cap retallada més: fora els governs de la troika i pa, treball i sostre

Les Marxes de la Dignitat són un moviment unitari, plural, de base assembleària i horitzontal, que pretén agrupar totes les lluites, totes les reivindicacions, totes les persones i totes les organitzacions per forçar un canvi social davant les polítiques dels governs espanyol i autonòmics.

Les reivindicacions que ens uneixen a totes i tots són: no al pagament del deute; cap retallada més: fora els governs de la troika i pa, treball i sostre per a totes i tots.

Intersindical Valenciana n’és una de les entitats impulsores de la Marxa de la Dignitat. Per això, des dels sindicats que formem part de la Intersindical Valenciana considerem important la nostra (vostra) presència activa en la Marxa. Cal que les persones afiliades i simpatitzant donem suport a la marxa i acudim a Madrid el 22M. Per fer-ho possible podeu:

  • Sumar-vos a les columnes que van caminant fins Madrid en totes o en alguna de les etapes previstes.
    Dia València - Castelló Alacant - Elx
    11 Bunyol Elda
    12 Siete Aguas Villena
    13 Requena Almansa
    14 Caudete de las Fuentes Bonete
    15 Villagordo del Cabriel Chinchilla
    16 Minglanilla Albacete
    17 Motilla del Palancar La Roda
    18 Tarancon
    19 Fuentidueña del Tajo
    20 Perales de Tajuña
    21 Rivas Vaciamadrid
    22 Eixida de Rivas cap Vallecas, on s’arribarà a les 12:00 hores per dinar, i posterior eixida per arribar a Atocha punt inicial de la manifestació unitària


  • Acudir a la manifestació que tindrà lloc el 22 de març, a les 17:00 hores, des de l’estació d’Atocha fins la Plaça de Colom. Les persones que vagen en autobús o altres mitjans de transport poden: sumar-se a la columna per fer la darrera etapa (Rivas – Vallecas - Atocha) caminant; anar a Vallecas per anar des d’aquesta població fins Madrid amb la columna o bé anar directament a Atocha per participar en la manifestació.

La manifestació estarà ordenada de la següent manera: pancarta unitaria (dues persones per territori i una persona de les organitzacions impusores); segona pancarta unitària portada per representants de les organitzacions de fora de l’estat; pancartes dels territoris ordenades alfabèticament i altres pancartes.

La columna del País Valencià haurà d’estar al punt que assenyale l’organització al voltant de les 15:30 hores.

Per acudir en autobús des dels diferents punts del País Valencià, podeu consultar en la nostra web del 22-M.

Finalment, volem reiterar-vos la necessitat de la vostra participació activa en aquest moviment social que estem impulsant per aconseguir acabar amb les polítiques que ens estan imposant.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.