Drets socials

Mobilitzacions del Pla de Xoc Social

06 / 11 / 2020 | Intersindical

El Pla de Xoc Social al País Valencià, una plataforma formada per diferents col·lectius i organitzacions d’arreu del territori valencià, convoca aquest dissabte mobilitzacions a València i Elx, coincidents amb les convocades en desenes de ciutats en tot l’estat, per a manifestar que les nostres vides importen més que els seus beneficis i que volen que l’eixida a aquesta crisi vinga amb justícia social, ecològica i lliure de violències masclistes

A la ciutat de València aquesta convocatòria serà a les 11:30 a la Plaça de l’Ajuntament on farem una lectura del manifest i atendrem les preguntes dels mitjans de comunicació.

A la ciutat d’Elx es farà una manifetació a les 12 hores que eixirà des de la Plaça dels Algeps.

Aquesta convocatòria seguirà totes les mesures sanitàries establertes per les autoritats competents




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.