Drets de les dones
Drets democràtics

Ni una menys!!

24 / 06 / 2015 | Intersindical

Prou d’assassinats i agressions masclistes!! Ni una menys!!
En unes hores, com sempre, la brutalitat de la violència ens deixa sense paraules. Assassins masclistes que han acabat amb la vida de dues dones a Màlaga i Soria i intentat assassinar a altres dues a Ontinyent i Zaragoza.
Què més ha de passar perquè aquest Govern considere urgent posar fi a aquesta massacre? Mentrestant
ens assassinen mira cap a un altre costat i segueix amagant les brutals retallades de pressupost i recursos per a atenció, prevenció, assistència, formació, educació, sanitat, justícia.

La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes. Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit. Continuem sumant víctimes i el Govern continúa sense dotar pressupostàriament serveis assistencials, de prevenció. Les retallades amb l’excusa de la crisi només estan agreujant la situació.
Exigim del Govern un compromís real en la lluita contra aquesta xacra. Compromís i recursos escaients que el Govern de l’Estat han de tindre per a eradicar-la i que passen necessàriament per la seua consideració com a qüestió d’Estat.
Després de deu anys de la Llei Estatal 1/2004, contra la violència de gènere, no ha estat dotada pressupostàriament ni desenvolupada. Recordem que el govern valencià va traure una llei autonòmica que després de dos anys encara no ha desenvolupat.
Exigim el restabliment i dotació dels mitjans escaients per a la prevenció de la violència de gènere i per a la assistència integral de totes les dones en situació de maltractament. És necessari retornar les competències en matèria de prevenció i ajuda de violència de gènere als ajuntaments, amb la dotació pressupostària suficient perquè la lluita contra aquesta siga eficaç. Seguim exigint que el terrorisme masclista siga una qüestió d’estat, mesures urgents per a posar fi a aquesta massacre. N’hi ha prou de violència contra les dones!
NO més violència contra les dones!


#TerrorismeMasclista #QüestióEstat #NiUnaMenys #EnsFaltenTotes
#7N #MarchaContraViolenciasMachistas #Madrid

 

 

 


http://www.lne.es/sucesos/2015/06/21/detenido-malaga-turista-muerte-mujer/1775708.html

http://www.heraldo.es/noticias/aragon/zaragoza_provincia/zaragoza/2015/06/20/dos_detenidos_zaragoza_por_intentar_asesinar_exmujer_uno_ellos_pareja_368441_301.html


http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2015/06/22/55881f8d268e3e6d708b4581.html


http://www.elmundo.es/espana/2015/06/23/55896721268e3e8f068b458a.html

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.