Marxes 22-M

Noves mobilitzacions de les Marxes de la Dignitat

Han passat uns mesos des que un 22 de Març, multitud de col·lectius socials, sindicals i polítics, gràcies a un treball unitari i de base, aconseguim convocar més d’un milió de persones a Madrid.

01 / 10 / 2014 | Intersindical

Si bé, la situació a dia d’avui, és igual o pitjor- milions d’aturats a la vora de l’exclusió social, milions de precaris que no arriben a fi de mes, continuen desnonant a famílies de les seues cases, continua la privatització dels serveis públics essencials, la corrupció i el caciquisme són el sant i senya dels governs…- la passada primavera vam demostrar que, sense molts mitjans, som capaços d’unir les nostres forces, colpejant junts alhora, per a dir no als governs que destrueixen els drets, no als governs que neguen el pa, el sostre i el treball a la gent. Sabem que canviar les coses no és fàcil. No és feina d’un dia per a un altre. Però sabem que la unitat és fonamental. Per açò el 22M planteja noves mobilitzacions unitàries.

Aquesta tardor, de manera descentralitzada, s’organitzen Marxes de la dignitat, en cada territori. Al País Valencià, tres columnes partiran des del Nord, Sud i Oest, per a confluir a València el 15 de novembre.
La setmana del 24 al 29 de Novembre, el 22M proposa una setmana de lluita, que conclourà amb multitudinàries manifestacions el 29 de Novembre en totes les capitals de província de llarg a llarg de l’estat espanyol.
De tot açò, debatrem en l’assemblea popular que se celebrarà el dissabte 4 d’octubre a les 18h00 en la Plaça de la Creu del Cabanyal-Canyamelar.
ACUDEIX I PARTICIPA




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.