Drets socials

Per una eixida social a la pandèmia: salvem vides, rescatem persones

30 / 10 / 2020 | Intersindical

El proper dissabte 7 de novembre està convocada una mobilització estatal descentralitzada per reivindicar que les nostres vides importen més que els seus beneficis. La mobilització està convocada per diversos espais unitaris que agrupen a col·lectius en lluita, sindicats, associacions, plataformes o xarxes que consideren que aquesta crisi no la ha de tornar a pagar la classe treballadora ni els sectors socials més vulnerables com ha passat en totes les anteriors. És per això que es reivindica que cal una eixida social a la crisi. Una eixida que salve les nostres vides i que, alhora, rescate les persones i impulse els serveis públics. Una eixida amb justícia social, ecològica i lliure de violències masclistes.

Al País Valencià, la convocatòria del dia 7N està impulsada pel Pla de Xoc Social que agrupa a sindicats – Intersindical Valenciana, CGT, CNT i COS -, espais veïnals, feministes, socials i culturals, plataformes en defensa de l’habitatge, la sanitat pública o el territori que vénen treballant des de fa mesos per donar una resposta a la crisi generada per la pandèmia sanitària.
Dissabte 7 de novembre es faran diverses mobilitzacions:

- Elx. Manifestació. Plaça dels Algeps. 12 hores.
- València. Concentració. Plaça Ajuntament. 11:30 hores.

Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.