Podem es reuneix amb Intersindical Valenciana per a tractar la situació actual derivada de la pandèmia

Les dues organitzacions coincideixen en què calen més mesures per reduir el nombre de contagis i reforçar la sanitat i la resta de serveis públics

13 / 01 / 2021 | Intersindical

 

A la reunió hi han assistit, per part de Podem, Pilar Lima (coordinadora de Podem i diputada al Parlament Valencià), Rosa Medel (diputada a les Corts espanyoles) i John Orozco (coordinador de sanitat) i, per part d’Intersindical, Pedro Rovira (coordinador d’Intersindical Salut), Rafa Reig (coordinador d’Acció Sindical d’Iv) i Marc Candela (coordinador d’Acció Sindical de STEPV).

Durant la reunió s’ha analitzat la situació actual generada per la COVID-19, així com la situació actual del sistema sanitari per fer-hi front. Igualment s’ha tractat la situació en l’àmbit educatiu.

Les dues organitzacions coincideixen en què les mesures actuals per a fer front a la pandèmia, quan els índex de contagis i d’hospitalitzacions són pitjors que en la primera onada, són insuficients i cal implementar més mesures per frenar els contagis. Igualment, coincideixen en què la salut de la població ha d’estar per damunt d’altres consideracions i que cal, per tant, aplicar un paquet de mesures socials que protegisquen els treballadors i treballadores, especialment en cas que s’arribe a una nova situació de confinament.

Un altre punt coincident és que els serveis públics s’han de reforçar, especialment la sanitat, però també l’educació, els serveis socials, etc., ja que la pandèmia ha posat de manifest encara més totes les debilitats dels serveis públics i ha evidenciat encara més la situació precària en què s’han quedat després d’anys de retallades per l’anterior govern.

En eixe sentit, les dues organitzacions es comprometen en treballar perquè els serveis públics valencians tinguen les plantilles òptimes, els pressupostos necessaris i la cobertura idònia per atendre el conjunt de la població del País Valencià i estiguen en les millors condicions per fer front a situacions tant ordinàries com extraordinàries com les que estem vivint actualment.

Igualment, les dues organitzacions s’han compromés en reunir-se periòdicament per continuar analitzant la situació, conéixer les propostes de cada organització i treballar per millorar els serveis públics valencians.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.