Drets de les dones
Drets democràtics

Prou d’assassinats masclistes!

foto: Raquel Gaspar
foto: Raquel Gaspar
15 / 07 / 2015 | Intersindical

Dos feminicidis, més vides trencades. No tenim paraules, però no podem romandre en silenci! Prou de violència contra les Dones!!

Chari, de 60 anys ha sigut trobada morta la matinada del dia 10 en un habitatge de la localitat de Mollina (Málaga). Encara que el cas es troba en investigació, sembla que ha estat assassinada per l’home amb el qual compartia la vida, que després s’ha suïcidat. Encara que la víctima no havia interposat denúncies per violència de gènere, sí consten maltractaments previs. L’Institut Andalús de la Dona (IAM) ha confirmat que va ser atesa en el Centre d’Atenció a la Dona d’Antequera per violència de gènere.

Errades, falta d’implicació, desinterès, falta de recursos, formació...? Tot ha fallat i no trobem una única responsabilitat. Des dels governs, les institucions i a la societat que calla i consenteix. L’única cosa clara és que Chari no podrà dir-nos ja qui és responsable del seu calvari i assassinat.

Una altra dona assassinada més, en Gijón, en investigació·

Aquesta masacre ha d’acabar ja. Prou de terrorisme mascliste. Mesures urgents ja!


“Els cossos d’una dona de 60 anys, amb signes de mort violenta, i d’un home de 58, que podria haver-se suïcidat, han sigut trobats en un habitatge de Mollina, segons han informat a Efe fonts del 112 d’Andalusia.”:

http://www.elmundo.es/andalucia/2015/07/15/55a60f8746163f68178b456d.html


Una dona assassinada en Gijón, en investigació:
http://www.lne.es/gijon/2015/07/17/hallan-cadaver-mujer-signos-violencia/1787779.html

#TerrorismeMasclista #QüestióEstat
#NiUnaMenys
#EnsFaltenTotes
#7N #MarxaContraViolènciesMasclistes
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.