Els riders europeus es coordinen

Intersindical participa en la trobada europea de riders a Brusel·les

30 / 10 / 2018 | Intersindical

Un centenar de riders d’11 estats europeus s’han reunit a Brussel·les, els passats dies 25 i 26 d’octubre, per coordinar i unificar les reivindicacions, les accions i la lluita contra les actuacions de les empreses del sector. Durant la trobada s’ha fet una manifestació pels carrers de la ciutat i una roda de premsa.

Intersindical Valenciana ha estat un dels 19 sindicats que hi han participat en la trobada. A més, han estat presents sindicats com: LAB (Euskal Herria), CIG (Galiza), CGT (França), SUD SOLIDAIRES (França), FGTB (Bèlgica), FNV (Holanda) o UNIA (Suïssa). També hi ha hagut col·lectius de riders de Noruega, Suïssa, Austria, Holanda, Alemanya, França, Anglaterra, Bèlgica, Itàlia, Finlàndia i Estat Espanyol. Entre els col·lectius de riders hi havia una representació de Riders per Drets de València i Barcelona.

Intersindical Valenciana valora positivament la trobada europea que ha estat molt profitosa per intercanviar informació, experiències i reivindicacions i per fixar una agenda comuna en un sector amb una forta explotació laboral i precarietat.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.