Repressió policial

Sindicats, partits i entitats cíviques es concentraran demà en rebuig a l’actuació policial

Les entitats convocants demanen el cessament immediat de la repressió i l’alliberament, sense càrrecs, de les persones detingudes.

21 / 02 / 2012 | Intersindical

En una reunió que ha tingut lloc aquest matí entre partits polítics, entitats cíviques i sindicats, entre els quals hi havia la Intersindical Valenciana, s’ha decidit convocar una concentració demà a les sis de la vesprada al carrer Marqués de Sotelo de València, davant l’IES Lluís Vives per mostrar el rebuig que inspira l’actuació brutal de la policia, exigir que s’ature immediatament i l’alliberament, sense càrrecs, de les persones detingudes durant aquests dies als carrers de València.

La concentració es traslladarà pel carrer Xàtiva fins al número 60 del carrer Colom, davant la seu de la Delegació del Govern. Les entitats convocants vetlaran pel correcte desenvolupament de la concentració.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.