Drets laborals

Trobada per la sanitat pública

23 / 09 / 2020 | Intersindical

Impulsada per les plataformes per la sanitat 100 x 100 pública i de qualitat del departament de Torrevella i del Vinalopó tindrà lloc, el 26 de setembre, una important trobada d’organitzacions, sindicats, plataformes, partits i associacions a la Vega Baixa per la defensa de la sanitat pública.

Hem de reforçar la sanitat pública, blindar de retallades, augmentar pressupostos, millorar la qualitat de l’ocupació, potenciar l’atenció primària i salut pública. I també ens cal recuperar tot allò  privatitzat. A més, a l’octubre de 2021 cal recuperar la gestió pública el departament de Torrevella, en no prorrogar-se el contracte amb Ribera Salut - Centene Corporation, per la qual cosa la Conselleria de Sanitat haurà de dictar les normes de reversió en d’ací a poques setmanes.

La trobada es realitzarà a la plaça de Sant Miquel de les Salines, amb aforament fins a 100 persones i mantenint-se totes les mesures de seguretat. Més de 30 organitzacions, associacions i plataformes, entres les que es troben Intersindical Salut i Intersindical Valenciana, han confirmat l’adhesió i hi seran presents. Ara, més que mai, necessitem que des de la societat civil i els moviments socials es creen aliances per defensar la sanitat pública.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.