Eleccions sindicals

TUC-Intersindical Valenciana revalida la seua representació a l’EMT-València

El Sindicat ha aconseguit 3 persones delegades en les eleccions celebrades ahir

09 / 06 / 2023 | Intersindical

Durant tot el dia d’ahir van tindre lloc les eleccions a l’Empresa Municipal de Transports de la ciutat de València. Intersindical Valenciana hi concorre mitjançant el seu sindicat confederat TUC, històrica organització sindical de classe del País Valencià. Els resultats han sigut els següents en vots i en persones delegades:

                                                                                                                                                                           
Especialistes i N/QAdministracióPersones Delegades
APTTUV566218
UGT318685
CCOO268395
TUC-IV216223
CGT12292


TUC-Intersindical Valenciana, amb aquestos resultats, revalida la confiança que la plantilla de l’EMT-València hi tenia dipositada i, com sempre ho ha fet, es compromet a continuar treballant des de l’honestedat i la solidaritat per defensar l’EMT com a empresa pública.

En concret, des de la comissió d’igualtat, insistirem en la posada en marxa de mesures efectives de conciliació per fomentar la igualtat, com ara l’eliminació de les jornades partides dissabtes, diumenges i festius, entre d’altres. Així mateix, des del comitè d’empresa, continuarem reivindicant aspectes tan importants com ara reduir els ritmes de treball i augmentar temps de descans en els finals, la prima ‘toma y deje’, pujades salarials que almenys garantisquen igualar l’increment de l’IPC amb clàusules de revisió, la fixació de plantilla en tots els estaments, la reposició de les vacants pendents en l’àrea d’enginyeria, el corriment de nivell salarial per a tot el col·lectiu, la jubilació als 60 anys, la reducció de la jornada a 32 hores i que la plantilla sempre tinga l’última paraula en acords i convenis.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.