Un miler de persones es concentra contra les reformes constitucionals i laboral

Va tindre lloc davant la Delegació del govern de València, convocada per la Plataforma pels Drets Socials

31 / 07 / 2011 | Intersindical

Un miler de persones s’han concentrat davant de la Delegació del Govern a València convocades per la Plataforma pels Drets Socials, de la que forma part la Intersindical Valenciana, per manifestar la seua oposició a la reforma constitucional que limita el dèficit públic i contra la reforma laboral aprovada el divendres passat que consagra els contractes-fem per la gent jove.
En la concentració es va exigir que la reforma constitucional no vaja endavant i que, si s’aprova per les Corts Espanyoles, es convoque un referèndum per tal que el conjunt de la ciutadania expresse la seua opinió. La Plataforma pels Drets Socials proposa una mobilització continuada, sense descartar la convocatòria d’una Vaga General, en contra de totes aquestes agressions i retalls dels drets socials, laboral i nacionals.
Finalment, s’ha convocat una nova concentració per al proper dimarts 6 de setembre, a les 19:30 hores, a la Delegació del Govern de València. A Alacant i Castelló també s’ha convocat concentracions eixe mateix dia a les Sotsdelegacions del Govern.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.