Presentacions de llibres

Un recull de músiques i cançons de la nostra terra

Intersindical Cultura ha presentat hui dijous 29 de febrer a la seu d’Intersindical Valenciana el llibre de Ferran Navarro “Harca, Harca un, Harca!”.

01 / 03 / 2024 | Intersindical

La presentació ha estat a càrrec de Pepa Úbeda, poetessa i artista i de Frances Ferrer, l’editor de l’obra.

Han l’actuació musical especial d’Estrela Roja i el Tudell.

L’obra és un recull de músiques i cançons de la terra, dels temps de la guerra de Successió per aprofundir en el coneixement del nostre país i de la nostra història a través de les cançons.
El significat de la paraula “harca”, que posa títol al llibre, és el crit de guerra que usaven els miquelets per a atacar, és una expressió que s’usa encara amb el significat de jugar a atacar-se.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.