Presentacions de llibres

Àpat romà en honor de la reina Dido

El pròxim dissabte es presentarà la novel·la “Dido reina de Cartago”, d’Isabel Barceló Chico, al restaurant Pastapalabra.

Portada de la novel·la
Portada de la novel·la "Dido reina de Cartago", d'Isabel Barceló, ES ediciones.
22 / 05 / 2012 | Dolors Jimeno

El restaurant Pastapalabra organitza el dissabte 26 de maig, a les 13 h,  un acte literari amb una breu xarrada sobre l’alimentació de l’antiga Roma i degustació d’alguns plats associats.

El restaurant PASTAPALABRA, es troba al barri de Russafa de València, al carrer Donoso Cortés,12; molt a prop del mercat. Volem recordar que Intersindical Cultura va acollir la presentació d’aquesta novel·la el passat 22 de febrer amb la presència de l’autora i de les catedràtiques de la Universitat de València Carmen Aranegui i Isabel Morant.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.