Presentacions de llibres

Els carrers de la ciutat de València, un llibre de categoria

Intersindical Cultura ha presentat aquest dijous 15 de febrer l’obra “Els carrers de la ciutat de València” de Rafel Sena.

28 / 02 / 2024 | Intersindical

La presentació ha estat a càrrec de Maria Fullana, escriptora i poeta i Pepa Úbeda, poeta i artista.

Rafel Sena ha treballat durant vora trenta anys la història del nomenclator urbà del cap-i- casal del País Valencià amb un resultat únic en la toponima urbana de València : 1500 pàgines de més de 300 mil carrers, places, passatges, jardins, creus, ponts etc. La historia urbanística i política del nomenclator de València posa la ciutat en igualtat amb els llibres d’altres ciutat europees. Sena, un enamorat de la ciutat, havia escrit la història dels teatres al segle XIX i havia recollit un diccionari dels artistes de valencians . El llibre en tres volums i impres en colors es posat dins d’un estoig.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.