Ciència

Inscripcions per al tercer taller DMD

Carmen Alberich durant el segon taller
Carmen Alberich durant el segon taller
15 / 02 / 2019 | Intersindical

El 6 de febrer de 2018 van visitar la nostra seu Javier Velasco i Carmen Alberich, membres de la junta directiva de l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD). Van parlar dels drets al final de la vida, ens van donar a conèixer DMD i ens van recomanar fer un taller per a emplenar el testament vital, també conegut com a Voluntats Anticipades, que és el document de la Generalitat Valenciana. L’associació DMD ofereix el seu, el dit testament vital, i el presenta com a més concret, expressat més encertadament de cara a l’objectiu que el mou: com volem morir-nos.
Així doncs, el 23 d’abril de 2018 vam fer el taller i, atés l’èxit i considerant la nova demanda, el 14 de novembre següent en realitzàrem un altre.

Intersindical Valenciana tornarà a fer un taller durant la segona quinzena d’abril (anunciarem el dia exacte al més aviat possible) quan hi haja 20 persones interessades que s’hi inscriguen en el correu .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic).
Si necessiteu més informació sobre l’associació la trobareu en el seu web.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.