Ciència

Taller sobre el testament vital

Un moment del taller. Foto de Manuela Latorre
Un moment del taller. Foto de Manuela Latorre
31 / 05 / 2018 | Dolors Jimeno

Quan el mes de febrer parlàrem a la nostra seu amb Javier Velasco i Carmen Alberich dels drets al final de la vida, vam adquirir, al final del col·loqui el compromís de fer un taller per a emplenar el testament vital. També es conegut com a Voluntats Anticipades, que és el document de la Generalitat Valenciana. L’associació pel Dret a una Mort Digna ofereix el seu, el dit testament vital, i el presenta com a més concret, expressat més encertadament de cara a l’objectiu que el mou: com volem morir-nos.
I això és el que vam fer el proppassat dia 23. Vam preparar la nostra sala d’actes com si fos una aula a fi que la gent se sentira còmoda per a escoltar, consultar material, escriure i preguntar.
Carmen Alberich Martí, metgessa i membre de la junta directiva de la DMD, amb una gran facilitat comunicativa, una oratòria precisa i molts recursos didàctics, va explicar el que teníem entre mans i no va defugir cap pregunta, no només les instrumentals sinó també les més ideològiques.
Intersindical Valenciana tornarà a fer un taller el dia 14 de novembre, a les 18 h, a fi que tota la gent interessada tinga fàcil accés a aquesta informació, per la qual cosa a partir d’ara mateix ja vos podeu inscriure en el correu .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) fins arribar a les 20 persones.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.