Notícies

La cara B, última novel·la d’Esperança Camps

Per fi es presenta a la ciutat de València l’última novel.la de l’escriptora Esperança Camps ‘La Cara B’ de l’editorial Llibres del Delicte

La Cara B (Llibres del Delicte) d’Esperança Camps
La Cara B (Llibres del Delicte) d’Esperança Camps
20 / 11 / 2015 | Dolors Jimeno

Serà a l’Octubre demà dissabte a les 12:30 h

Parla de la corrupció valenciana i l'explica des d’una nova òptica, diferent i divertida.

Intersindical Cultura, sempre pendent de les activitats de totes les persones que han col·laborat amb nosaltres, vos informa de la imminent presentació de La cara B, la novel·la d’Esperança Camps.

A la sala d’actes de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània i en el marc de la Plaça del Llibre, dissabte 21 de novembre a les 12:30h presentem el debut en el gènere negre de l’escriptora menorquina que viu fa anys a València. La presentació de La Cara B estarà a càrrec de les periodistes Empar Marco i Maria Josep Poquet.

Es compartirà amb el públic assistent un vermut… negre.

El llibre fou publicat al maig passat poques setmanes abans que Esperança Camps fóra nomenada Consellera de Participació, Transparència i Cultura del Govern Balear. La novel·la furga en la cara B de la política valenciana dels darrers anys. Amb una trama molt ben estructurada fa desfilar una impagable galeria de personatges que són disseccionats pel bisturí esmolat de l’autora. Sense embuts. La Cara B es capbussa en la corrupció valenciana i l’explica des d’una nova òptica, diferent i divertida, però alhora punyent i sense concessions.

A València apareixen els cadàvers de dos polítics que havien estat involucrats en trames corruptes amb un conseller d’alta volada de la Generalitat, que va fugir a l’altra punta del món abans de ser condemnat per aquests tractes il·legals. Ara, totes les sospites recauen sobre l’exconseller que pot haver tornat a fer justícia, però ningú no sap on és. Ni tan sols la seua família. El fill és un aspirant a novel·lista que vol escriure la seua gran obra a partir de la història del pare. La muller és una dona de classe alta vinguda a menys que viu en la inòpia des de la fugida del marit. Una periodista, examant del fill, vol descobrir què hi ha darrere els assassinats abans no ho faci la investigació oficial de la policia, o l’extraoficial, feta per altres polítics implicats.

(Aquest text ha estat possible gràcies a Maria Josep Poquet. Intersindical Cultura, orgullosa de les amistats que van teixint una xarxa en favor de la divulgació de la cultura).
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.