Exposicions

La pell ferida, de Moner – Carratalà

Fotograma del vídeo de l'entrevista
Fotograma del vídeo de l'entrevista
16 / 02 / 2019 | Dolors Jimeno

Anna Moner i Sebastià Carratalà formen equip artístic des del 1987. Han dut a terme nombroses exposicions arreu de l’estat espanyol i a França. Vull destacar Els cossos agredits, ja que segons Carratalà La pell ferida és una prolongació d’aquella.
En la mostra que ara, i fins el dia 1 de març, podem veure a la seu de València de la Intersindical Valenciana, trobem representats diversos personatges del món del cinema, de la història de l’art, de la literatura… El personatge femení de la pel·lícula El resplandor (en la imatge), Victor Hugo, Mercè Rodoreda, Edgar Allan Poe, les majas de Goya… Vull fer especial menció al quadre de la mestra, una mena de donatge a la casa (també seu del STEPV) que acull les obres.
Moner i Carratalà pinten a l’oli sobre planxes d’alumini que agredeixen després d’haver pintat la figura representada. Amb paper de vidre freguen les planxes per a eliminar pintura fins que obtenen el resultat desitjat. Teniu a la vostra disposició una entrevista amb la parella artística.

Tant Moner com Carratalà són també coneguts per la faceta literària. Han escrit conjuntament textos per a catàlegs d’exposicions i revistes especialitzades i comparteixen l’autoria de l’obra teatral La morta enamorada.

Anna Moner va visitar el grup de lectura El Micalet parla de llibres amb la seua novel·la Les mans de la deixebla.
Teniu més informació sobre la parella artística en el seu web.

 

 
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.