Exposicions
Presentacions de llibres

Udol/Howl traduït per Pepa Úbeda

El mític llibre d’Allen Ginsberg ara, en català.

Portada del llibre
Portada del llibre
17 / 10 / 2013 | Dolors Jimeno

Pepa Úbeda és una coneguda i estimada amiga d’Intersindical Cultura. Ha exposat en la nostra seu i hi va presentar Una mentida fabulosa. Com sabeu és escriptora, traductora, artista plàstica, locutora de ràdio, gestora cultural, articulista… Ha publicat tres poemaris i ara publica la traducció de Howl.

Howl és el poema més conegut d’Allen Ginsberg, el poeta del moviment beat. Va ser prohibit en publicar-se (1956) pel seu llenguate cru i explícit. La prohibició va ser anul·lada judicialment. A fi que us poseu en situació i per a fer-vos goleta de tenir entre mans aquesta fantàstica edició bilingüe, trancric part de la contraportada del llibre:
“A la Biblia, el profeta Sofonies empra el mot “udolar”. Potser és la clau d’Udol, el poema d’Allen Ginsberg que editem en versió bilingüe anglès-català......Ginsberg mai no va pensar que el seu Howl esdevindria poema de culte per a la beat generation ... com tampoc que revolucionaria per sempre la poesia nord-americana….”.

L’edició ha estat a càrrec de la mateixa autora i és a la venda a la GALERIA ALBA CABRERA, carrer Félix Pizcueta, número 20
(telèfons: 963511400 i 615051107) on també podeu trobar Una mentida fabulosa i obra plàstica de Pepa Úbeda. Aviat també el trobareu a Amazon.
N’estem preparant la presntació a la Intersindical. Avisarem oportunament.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.