Educació

Educació al Sàhara en temps de COVID-19

08 / 10 / 2020 | Intersindical

La UTEFS afirma que l’inici del curs escolar 2020/2021 als campaments de refugiats sahrauís, en aquestes circumstàncies excepcionals a causa de la pandèmia del coronavirus, ha fet que les autoritats sahrauís posen en marxa un conjunt de mesures preventives per evitar la propagació de l’epidèmia. Aquestes mesures han estat, entre altres, l’ús de mascaretes, respectar la distància física o estudiar en grups en les classes.

Per altra part, donada la situació en que es troba l’educació als campaments de refugiats, el sindicat UTEFS fa una crida a la solidaritat internacional per donar suport al poble sahrauí en aquests moments tan complicats.

Finalment, la Unió Treballadors d’Educació i Ensenyament i Formació Sahrauís, que és el sindicat sahrauí del personal que treballa a l’educació, afirma que continuaran treballant per millorar l’educació i els drets dels treballadors i treballadores de l’educació sahrauí.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.