Laboral
Educació

STEPV col·labora amb el Fórum Nacional del sindicat UTEFS del Sàhara

13 / 01 / 2021 | Intersindical

La Unió de Treballadores i Treballadors d’Educació i Formació del Sàhara celebra un Fòrum nacional educatiu en el que participarà el professorat sahrauí. Aquest esdeveniment servirà per posar en valor l’educació, analitzar les propostes per millorar-la i destacar el paper del professorat sahrauí i de l’educació en el procés de lluita per l’alliberament nacional i l’independència del poble sahrauí. A més, el Fòrum també té previst tractar sobre els objectius del sindicat UTEFS i el seu enfortiment en un moment clau de la història del Sàhara Occidental.

Aquesta nova col·laboració s’emmarca en el conveni que STEPV i UTEFS van signar l’any 2019. Un conveni per treballar conjuntament en l’àmbit de l’educació, la cooperació i la sensibilització sobre la situació de l’ensenyament al Sàhara Occidental, així com per donar suport a una solució ràpida, justa i duradora al conflicte sahrauí i ajudar a la població per a esmortir els seus efectes. En eixe sentit, UTEFS i STEPV fan una crida a les Nacions Unides, la Unió Europea i, sobretot, el govern espanyol perquè complisca les resolucions internacionals, es garantisca el dret d’autodeterminació del poble sahrauí i es reconega el Front Polisario com el seu legítim representant.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.