Medi ambient

Abracem el Xúquer

El Xúquer és nostre i el volem viu!

18 / 11 / 2013 | Intersindical

Dissabte 30 de novembre vine a abraçar el Xúquer!

El mes d’agost va eixir publicat l’esborrany del Pla Hidrològic del Xúquer i sembla que l’hagen dissenyat els poderosos grups econòmics que trauen bon profit de la seua sobreexplotació. Per això s’han reduït els cabals mínims a quantitats insuficients, no fa una concessió d’aigua per abastiment als pobles de la Ribera que ho necessiten (és una permuta i insuficient), no destina l’aigua que cal per a l’Albufera i deixa la porta oberta a que es faça una nova presa d’aigua per al Vinalopó.

Fins al mes de febrer el projecte està en exposició pública per a que puguem opinar i per això Xúquer Viu i Escola Valenciana vos demanem que el dia 30 de novembre acudiu al pont de ferro d’Alzira on farem una cadena humana per a rodejar el riu. Necessitem que vingueu amb les vostres famílies i amics per fer possible l’abraçada. Ens concentrarem a les 12:00 al Pont de Ferro d’Alzira, d’on partirà la cadena.

El govern ha de saber que a La Ribera no volem aquesta Pla.

El Xúquer és nostre i el volem viu!

No a un Pla de Conca que condemna al Xúquer!
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.