Medi ambient

Ha començat la Cimera dels Pobles

18 / 06 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana participa en la Cimera dels Pobles de Rio.

Ha començat la Cimera dels Pobles en la ciutat de Rio.Els jardins del Museu de la República han acollit al final de la vesprada d’aquest dissabte la presentació del document “Un altre Futur és Possible”.

Aquesta compilació consolida molts dels documents elaborats a partir dels treballs realitzat per més de vint Grups Temàtics de “Fòrum Social Temàtic, Crisi Capitalista, Justícia Social i Ambiental”, que va tenir lloc a Porto Alegre el gener d’aquest any i en el qual també van participar activament STES – Intersindical.

Per arribar a aquest document, els Grups Temàtics han dialogat abans i després de Porto Alegre amb milers d’activistes sobre temes relacionats amb l’agenda de sostenibilitat i de la justícia social i ambiental, capaços de establir connexions i aprofundir reflexions per construir paradigmes alternatius.

“Un altre Futur és Possible” pretén ser una contraposició al document proposat pels negociadors de l’ONU per a la Conferència sobre Desenvolupament Sostenible (Rio +20) “El Futur que Volem”, en els fonaments estem en desacord.

Intersindical Valenciana participarà en aquesta Cimera dels Pobles en diversos ámbits com ara els relacionats amb l’educació o els drets col·lectius dels pobles.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.