Medi ambient

Neix ’ Columbretes Netes ’ per lluitar contra les prospeccions

La primera decisió és la de sumar-se a la manifestació convocada per la Federació de Confraries de Pescadors per al proper dissabte 22 a les 12.00 hores

19 / 02 / 2014 | Intersindical

Associacions, ONG i sindicats han constituït la plataforma ” Petroli No, Columbretes Netes ” per lluitar contra el projecte de prospeccions petrolíferes en l’entorn del parc natural castellonenc.

La Plataforma està formada per: EUPV, Intersindical Valenciana, CCOO, CGT, GECEN, Acció Cultural del País Valencià, Plataforma Antifracking, Arca Ibèrica, Societat Valenciana d’Ornitologia, Aula Debat Dones del Grau, Festes Alternatives del Grau, Associació pro Drets Fonamentals Ciutat de Castelló i Iaioflautes.

La primera decisió que va prendre la plataforma és la de sumar-se a la manifestació convocada per la Federació de Confraries de Pescadors per al proper dissabte 22 a les 12.00 hores.

Així mateix la seva tasca s’encaminarà a treballar per tirar endavant accions de protesta contra les prospeccions petrolíferes .

La plataforma ha assegurat que les prospeccions petrolíferes en l’entorn de les Illes Columbretes projectades per l’empresa Cair Energy suposen un “gran perill ” per al sector pesquer , el turisme i el medi ambient.

La plataforma ha fet una crida a altres col · lectius de la societat civil perquè s’uneixin a ella en defensa del medi ambient i de l’economia dels nostres pobles.

També han volgut mostrar la seva solidaritat amb Eivissa que combat també contra el projecte de sondejos sísmics al golf de València.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.