Intersindical Inclusiva
Diversitat funcional

Intersindical Valenciana acolleix a col.lectius amb diversitat funcional

Intersindical Valenciana ha rebut aquest divendres 13 de gener a un grup de persones amb diversitat funcional intel·lectual en la seu del Sindicat.

15 / 01 / 2023 | Intersindical

L’associació EPL conjuntament amb l’àrea d’Inclusiva de la Intersindical Valenciana
han realitzat aquesta jornada on les persones amb diversitat funcional, afectacions de salut mental, TEA o persones amb discapacitats neuromotores han dialogat i debatut sobre els seus projectes de vida i han conviscut amb altres col·lectius socials.

Intersindical Valenciana a través de l’àrea d’Intersindical Inclusiva, en la seua aposta decidida per la inclusió i l’apoderament de les persones amb diversitat funcional, continuarà estant al costat d’aquests projectes diferents, pioners i que reivindiquen en les persones les seues “capacitats” i no tant, les seues “deficiències”.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.