Mobilitzacions

19-J: Intersindical Valenciana crida a eixir al carrer

Intersindical Valenciana fa una crida a totes les treballadores i treballadors, a les persones pensionistes, aturades i estudiants i al conjunt de la ciutadania a omplir els carrers de totes les ciutats per mostrar el rebuig a les mesures del govern de Rajoy.

Cartell de convocatòria manifestacions 19-J.
Cartell de convocatòria manifestacions 19-J.
19 / 07 / 2012 | Intersindical

El sindicat considera que el paquet de retallades afecta a tots els col·lectius socials i suposa un cop al sistema democràtic ja que en el seu programa electoral no apareixien cap d’aquestes mesures. És per aquest motiu que, des de la Intersindical Valenciana, es considera que són mesures il·legítimes. Per aixó, exigeix la seua total retirada o la convocatòria d’eleccions generals per tal que siga la ciutadania la que decidesca sobre la política social, laboral i econòmica de l’estat i no els “homes de negre” i les seues titelles dels governs espanyol i valencià. El Sindicat exigeix al govern valencià a que es declare insubmís amb les retallades o que convoque eleccions avançades ja que amb la seua política esta arruinant el nostre país.

Les retallades en les prestacions per desocupació, la supressió de la paga extraordinària del personal del sector públic, l’augment de l’IVA, la rebaixa en les cotitzacions a la Seguretat Social dels empresaris… aprovades en el darrer Consell de Ministres, junt a la reforma laboral, les retallades en sanitat, educació, dependència, serveis socials… i la privatització de tot el sector públic des de RENFE o ADIF fins les TV autonòmiques o la major part dels serveis que es presten a la ciutadania no estan justificades des d’un punt de vista econòmics sinó per qüestions purament ideològiques. És a dir, per aplicar les mesures neoliberal que pretenen acabar amb els serveis públics i obtindre grans beneficis de la seua privatització, així com empobrir la classe treballadora per tindre una mà d’obra barata al seu servei.
Per tot açò, Intersindical Valenciana convoca totes les manifestacions unitàries que tindran lloc el 19 de juliol i treballarà per construir un bloc social, sindical i polític que faça front a aquestes polítiques. En eixe sentit estarà present en les pancartes de capçalera unitàries de València, Castelló i Alacant, així com en la que tindrà lloc en Madrid. A més portarà una pancarta pròpia amb el lema: “Davant la crisi, defensem els drets socials”

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.