Mobilitzacions

5 de juny, concentració contra la precarietat

Dimecres 5 de juny, a les 19 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de València tindrà lloc una nova concentració per denunciar que la precarietat mata. Aquesta concentració es fa per denunciar la situació que travessa el mercat laboral i, en especial, sectors com el dels repartidors, els riders, un dels quals Pujan Koirala, una persona nepalí, que va morir atropellada a Barcelona.

04 / 06 / 2019 | Intersindical

La concentració, convocada pel col·lectiu Riders x Drets de València, No + Precarietat i Intersindical Valenciana, vol posar de manifest que aquesta accident laboral no és un fet aïllat sinó que forma part del sistema en el que treballen milers de persones en empreses com Glovo, Deliveroo…que careixen de drets laborals tipificats en l’Estatut dels Treballadors i la legislació laboral en ser considerats com “falsos autònoms”.

Una situació sobre la qual s’ha pronunciat, contundentment, la Inspecció Laboral de València i d’altres territoris, alguns tribunals de justícia i que està pendent de sentència, en el cas de Deliveroo, a València. Una situació que, des de les organitzacions convocants, vulnera els drets laborals més elementals.

 



Comentaris
Enri Viñas Torres
04 / 06 / 2019 - 22:40

Me gustaría a poder ser, que se comentase el enlace en castellano tb. porque lo comparto con otras comunidades y así no impacta igual. Un saludo y Adelante compañer@s


Enri Viñas Torres
04 / 06 / 2019 - 22:43

Perdonar, ahora me ha salido en castellano. Me retracto de lo dicho anteriormente, lo volveré a difundir tb en castellano. Un saludo✊



Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.