Mobilitzacions

7 octubre: concentracions contra les retallades

Intersindical Valenciana, junt a la resta de les entitats de la Cimera Social del País Valencià, convoca concentracions contra les retallades aprovades pel Govern Espanyol.

06 / 10 / 2012 | Intersindical

Les concentracions tindran lloc diumenge, 7 d’octubre, a les 12:00 hores, a Alacant (Pl. Muntanyeta), València (Pl. Mare de Déu) i Castelló (Pl. Maria Agustina) sota el lema: més atur, més retallades, menys protecció social, volen enfonsar el país.

Des de la Intersindical Valenciana es fa una crida a la participació en tots els actes reivindicatius i de lluita per obligar el govern a rectificar la seua política social, laboral i econòmica que està empobrint les treballadores i treballadors, deixant sense prestacions a les persones aturades i acabant amb els drets del conjunt de la ciutadania.

Aquesta nova jornada reinvindicativa coincideix amb la celebració de la Jornada Mundial pel Treball Digne que té lloc cada 7 d’octubre impulsada per la Confederació Sindical Internacional.

Per aquesta organització sindical, que agrupa a 175 milions de treballadores i treballadors de 153 països del món, la crisi, i la incapacitat o manca de voluntat dels governs per restablir l’ocupació i el creixement, estan tenint un impacte especialment brutal a la gent jove. Segons xifres oficials, 75 milions de joves de tot el món es troben en aquests moments sense feina; molts milions estan atrapats en un treball informal o precari, i desenes de milions de nous sol · licitants d’ocupació no tenen cap possibilitat de trobar feina, ni l’educació i formació que els permetria estar preparats per treballar en el futur. En alguns països la desocupació juvenil arriba al 60%, i tota una generació de gent jove s’enfronta a l’exclusió del mercat laboral. Això és una bomba de rellotgeria social i econòmica.

http://2012.wddw.org/es/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.