Mobilitzacions

Aclariments sobre els fets de l’incendi de Llutxent

Els representants sindicals dels bombers valencians volem fer arribar a la ciutadania la següent informació.

21 / 08 / 2018 | Intersindical

Per un cos únic de Bombers de la Generalitat

Davant les mentides publicades pels mitjans de comunicació, els representants sindicals dels bombers valencians (els tres consorcis provincials i els tres ajuntaments de les seues capitals) volem fer arribar a la ciutadania els següents aclariments: comunicat del 20 d’agost de 2018.

A més, volem insistir en què la Llei 7/2011 naix sense la voluntat política de caminar cap a un cos únic de Bombers de la Generalitat, únic mitjà vàlid per homogeneïtzar plantilles, condicions laborals, sistemes de treball i protocols d’actuació, optimització de recursos materials i humans i, en resum, inversió racional del pressupost dedicat al Sistema Públic d’Emergències.

També volem anunciar que hem demanat a la Generalitat Valenciana que pose en marxa els mecanismes per a l’aplicació de millores correctives en gestió de les emergències amb la finalitat de poder oferir un millor servei tant a la ciutadania com al personal intervinent.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.