Mesa general de la Funció Pública

Hui se celebra una reunió amb el secretari autonòmic d’Administració Pública

Hui, a les 10 h, els sindicats de la mesa general hem sigut convocats a una reunió amb el secretari autonòmic d’Administració Pública. Aquesta reunió es fa per delegació del president de la Generalitat.

08 / 06 / 2012 | Intersindical

Els cinc sindicats vam demanar una entrevista amb el president en la carta a què adjuntàvem el resultat del referèndum del passat dia 10 de maig i la seua intervenció davant la falta d’interlocució amb qui havia conduït la negociació per part de la Generalitat: el conseller Vela i el secretari autonòmic, Pedro Garcia Ribot, amb qui ens reunim hui.

Per tant, poques esperances que aquesta reunió signifique un canvi de rumb de la Generalitat en matèria de retallades. No obstant això, Intersindical Valenciana acudirà amb la intenció de defendre el missatge que milers de persones han cridat pels carrers del País Valencià: NO A LES RETALLADES, DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS EN EL CONSELL.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.